Accreditatie Impact Indicator

Accreditatie programma

Verstand van Voelen met de Impact Indicator

Voor wie?

Voor professionals die na het volgen van de Masterclass verdere diepgang en resultaat zoeken in het begeleiden van individuen en groepen. We bieden daarvoor afgeronde opleidingsprogramma’s aan die tezamen een post-HBO traject vormen tot geaccrediteerd Impact Indicator.

Je toont er overduidelijk en onderscheidend mee aan waar jij in gelooft: hoofd, lijf, gevoelens en het hart zijn bij ieder ontwikkelingsproces van individuen of teams met elkaar verbonden.

De inhoud

Het aanbod bestaat uit 3 opeenvolgende opleidingen:

  • Bij de Practioner Opleiding staat centraal hoe je Eigen lichaam nooit liegt en hoe dat leidt tot diepgang, resultaat en mogelijkheden om stap voor stap in-het-moment te werken.
  • Bij de Professional Opleiding richten we ons meer op de ANDER . Je leert om elkaar te coachen met lichaamsgerichte werkvormen waarmee je in het hier-en-nu patronen helder en voelbaar maakt.
  • Bij de Master Opleiding staat de Interactie centraal. Je leert in het hier-en-nu met ervaringsgerichte werkvormen patronen boven water te krijgen door te verwoorden van je ziet, hoort en vooral ook voelt.

Werkwijze

We zijn feitelijk en concreet en zoeken zo de diepgang en scherpen je sensitiviteit aan. We zijn de slijpsteen voor de kwaliteit van wat je waarneemt en ervaart. Lichaamsgerichte werkvormen zijn daarbij middel.

Resultaat

Je maakt kennis met een systematiek en werkwijze die je diepgaand besef brengt van de waarde van de lichaamstaal van jezelf en de ander. Zodat je eenvoudiger diepgang en resultaat bereikt.

CRKBO erkend

Eerst volgende data Practioner Opleiding:

Voltijds: 24 maart, 14 april, 1 mei, 15 mei.


Your subscription could not be saved. Please try again.
Aanvraag is ontvangen. U ontvangt een email met brochure download url


Ontvang de opleidings brochure met meer informatie