MASTERCLASSES COACHES

MASTERCLASS

WELK LICHAAMSTAAL SPREEK JIJ?
Non-verbale communicatie in coaching

Voor wie?

Voor coaches en therapeuten die meer impact en diepgang willen en daarvoor hun gut feeling meer willen leren begrijpen, volgen en inzetten. Je wilt leren HOE de taal van je eigen lijf en dat van anderen daarbij nooit liegt.

De inhoud

Aan de orde komen hoe gevoelens in de non-verbale communicatie zichtbaar en voelbaar zijn. Je ontdekt hoe een gezicht precies boekdelen spreekt, wat je eigenlijk aan een stem kunt horen en ervaren, welke houdingende werkelijke verhoudingen weerspiegelen en hoe fysieke bewegingen de innerlijke bewogenheid reflecteren. We vertalen deze waarnemingen en gewaarwordingen naar een kenmerkende manier waarop je impact hebt op je omgeving. Je leert die snappen, herkennen en aan den lijve ervaren. We introduceren tevens een (wetenschappelijk) theoretisch kader hiervoor.

Werkwijze

Tijdens de training introduceren we non-verbale testsituaties waarmee je aan de lijve je eigen kwaliteiten en valkuilen in contact met anderen ervaart. De testsituaties zijn ook ervaringsvormen die je zelf in je dagelijkse praktijk kunt toepassen. 

Resultaat

Je krijgt een diepgaander inzicht en besef in je eigen non-verbale impact en dat van de ander. Je maakt kennis met een systematiek die je inzicht geeft in de non-verbale dynamiek van jezelf en de ander zodat je eenvoudiger diepgang en resultaat bereikt.

Deze Masterclass is erkend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). 

Investering: 

De commerciële waarde van deze training binnen organisaties is € 497,- en wij bieden dit traject tot 1 juni aanstaande aan voor € 247,-

Eerst volgende data:
4 maart 2023 10.00 tot 16.00 uur