CONSULTANCY

CONSULTANCY

Voor meer grip op samenwerking en betere besluiten, meer draagvlak en resultaat. Via het niveau waar de meeste impact te halen is: de non-verbale communicatie. Die weerspiegelt onze intenties, gevoelens en neigingen.

Meer verstand van voelen geeft resultaat, werkt diepgaand en is onontkoombaar. Zo groeit het team, de organisatie en jijzelf.

MANAGEMENT &
TEAM ONTWIKKELING

Het ontwikkelen van teams is topsport. Leiden en volgen, duwen en trekken, afwachten en initiatief nemen. Maar altijd neem je jezelf mee en spiegelt het team jouw manier van doen. Hoe leer je van deze (non-verbale) dynamiek en haal je het beste uit het team?

Neem contact met ons op, het is altijd maatwerk.

Sta je aan de start van een selectie- of ontwikkeltraject? Wil je weten waar je ‘staat’ en meer grip ontwikkelen op jezelf en hoe je overkomt?

Deze wetenschappelijke non-verbale analyse maakt je kwaliteiten, valkuilen en groeipotenties helder en voelbaar.

Ontdek welke impact jij hebt met je houding, je stem en je gezichtsexpressie en welke gevoelens en intenties je daarmee communiceert. Zo versnel je je communicatieve ontwikkeling als professional.

UITNODIGING
PROEVERIJ

Je bent van harte welkom op de Proeverij ‘Non verbale communicatie en haptonomie voor professionals’. Kom op een van de 3 avonden en je weet of onze werkwijze en ons aanbod je past.

Wij werken onder andere voor: