Aanbevelingen

Barbara de Jong
NLP Master, Psycholoog

Andre en zijn team zijn de top. Andre is een bijzonder professionele coach en trainer die als geen ander in staat is haptonomische grondslagen op praktische en heldere manier te vertalen naar concrete inzichten in je dagelijkse (werk)praktijk.  Bewustwording en (non verbale) handvatten voor directe gedragsveranderig weet hij te koppelen. Zowel op individueel als op team niveau.

Esther van der Kort, Hoofd Loopbaanbegeleiding, Reclassering Nederland

Ik heb leren woorden geven aan mijn gevoelens en ze leren onderbouwen door wat mijn eigen lijf en dat van de client vertelt. En dat werkt! Nu ik verder ook bewust ben van mijn neiging om in het 1e contact wat onzichtbaar te blijven,word ik vaardiger in het neerzetten van wie ik werkelijk ben en wil zijn.  Andre en zijn team getuigen van unieke kennis, integriteit en betrokkenheid bij ieders leerproces.


Buiten zijn kwaliteiten als trainer-coach die veel voor het voetlicht komen heb ik Andre zijn kwaliteiten van bedrijfshaptonoom leren kennen. Verrassend hoe scherp hij de foto kan maken van hoe jouw gevoelens, houding en gedrag tot elkaar in verbinding staan. Toen heel confronterend maar de boodschap werd warm en respectvol gebracht. Het heeft op mij veel indruk gemaakt en het verkregen inzicht vind ik nu nog even belangwekkend als toen.”

Erwin Zwijnenburg
Directeur Woningcorporatie Woonbron

Mark Dijsselbloem
Ervaren manager en coach

Non-verbale communicatie was voor mij een bekend begrip dacht ik maar al tijdens de eerste trainingsdag was ik stomverbaasd over de rijkdom van wereld die hier achter zit! Er is zoveel te ontdekken en leren hierover. Dat komt soms heel dichtbij maar docenten zijn zeer respectvol, rustig en duidelijk en dat maakt het bijzonder leerzaam. Ik ga er in mijn rol als coach enorm veel voordeel mee doen en zie uit naar het vervolg!

Nellie van Sloun
Haptonomie docent,, Psycholoog, Haptotherapeut

Als stafdocent binnen de opleiding haptotherapie heb ik met Andre 10 jaar samengewerkt. Een unieke en zeer kundige collega die met warmte en humor een sfeer weet neer te zetten waarin ieder zich veilg voelt en zich kwetsbaar en lerend durft op te stellen. Hij is de top, aandachtig, onderzoekend,  scherp in zijn waarnemingen, zeer afgestemd en helpt je altijd naar zelfinzicht en verantwoordelijkheid.


Dennis Roozemond
Agile coach, Scrum Master

“In zijn workshops en trainingen is Andre in staat om met eenvoudige oefeningen heel snel tot de kern te komen. Zelf heb ik meerdere malen een ‘eye-opener’ ervaren: ‘zo doe ik dat dus’. Deze ervaringen geven, samen met de heldere en respectvolle feedback van Andre, heel concrete handvaten om in dagelijkse praktijksituaties toe te passen.”

Hedwig de Groot
Coach en Manager Woonzorggroep

‘Andre weet als coach/docent feilloos te benoemen waar het bij jou om draait. Hij leert je – door het zelf te ervaren- wat je neigt te doen en welke keuzemomenten je hierin hebt. Hij zet aan tot groei en beweging en geeft je gereedschap voor een grotere accuradius. Andre is een warme persoonlijkheid die de kunst verstaat om dichtbij te komen zonder dat hij bedreigend is. Deskundig, messcherp, gedreven & inspirerend. Een geweldige coach /trainer/docent van grote toegevoegde waarde.’


Marian Veldman
Speltherapeut

“Een hand, een indruk,
een gevoel.”
Andre maakt op een warme, speelse en respectvolle wijze mij bewust van de effecten van non-verbale communicatie.

Daphne Fuchs
Haptotherapeut, coach

Andre heeft een unieke deskundigheid en is een warme, betrokken en meevoelende trainer en docent. Hij durft te bevragen en betwijfelen. Onderzoekt samen met je waar je kansen en mogelijkheden liggen. Hij ziet altijd waar de mogelijkheden voor groei liggen en gaat er voor om je je kracht, vermogen en kwaliteiten te later ervaren en te kunnen inzetten. Door zijn persoonlijke betrokkenheid en grote deskundigheid is het een feest om met Andre over jezelf te leren!


Liesbth Prins Kindercoach
Wat maakt iemand geloofwaardig of juist niet? Wat doet de ander dan? Waarom vertelt je gevoel de waarheid? Hoe maak je dit gevoel zichtbaar? Wat zijn de signalen die je antwoord geven op de vragen achter dit gevoel? Wat gebeurt er dan met je lichaam?

Op al deze vragen heb ik antwoord gekregen tijdens de inspirerende cursus non-verbale communicatie en de daarop volgende trainingsdag over persoonlijke lichaamstaal. Een bijzondere ontdekkingstocht naar de boodschap, de kracht, de invloed en de signalen van je eigen lijf-en dat van de ander.