Zelfontwikkeling

Jouw ‘ik’ staat nooit stil. Van binnen roert zich van alles. Vanuit je drang om te groeien of vanuit urgentie wanneer je vastloopt. De balans tussen wat je denkt en voelt raakt dan niet zelden zoek. En dat kost je wat.
Hoe verrijkend kan het dan zijn te leren je gevoelens de plek te geven die ze verdienen. Dát is wat je hier ervaart. Met je eigen lijf als instrument en leermeester.

Voor meer regie op jezelf, betere keuzes in privé en werk en het gevoel dichter bij jezelf en anderen te staan.

Coronaproof: We hebben voorzorgsmaatregelen genomen om tijdens de trainingen volgens de RIVM voorwaarden te werken.

Persoonlijke begeleiding

De Coaching en Haptonomie Praktijk

Ervaren haptonomen helpen je om letterlijk en figuurlijk beter in je vel te komen. Je leert je denken en voelen in balans te brengen.

Daarmee treed je je angsten tegemoet. Bouw je aan je zelfvertrouwen en zelfbewustzijn. Geef je je talent de ruimte om te ontwikkelen. Én leer je grenzen aan te geven.

Non-verbale Impact Scan, NOVIS©

Je persoonlijkheid staat op je lijf geschreven. Al je non-verbale communicatie uitingen zijn expressies van wat jouw uniek maakt. Dat maken we concreet met alle kwaliteiten en valkuilen die bij je horen.

Voor een diepgaand besef van je impact en ultieme boost je voor ontwikkeling.

Online Gezichtsexpressie Scan 

Online telt je stem en je gezichtsexpressie. Welke toon zet jij met je stem en hoe spreekt je gezicht boekdelen? Als je weet hoe je overkomt heb je tools voor reflectie en interventie.

Opleiding en Trainingen.

Gebruikerstraining gezichtsanalyse

Wil je leren een snelle inschatting te maken van iemands persoonlijkheid?

Op basis van het leren lezen van iemands gezichtsexpressie kom je op voorsprong. 

Video Sensing

Hoe bereik je diepgang met je video coaching?

Hoe zorg je voor impact ondanks de beperkingen en hoe voorkom je dat je leeg loopt op deze vorm van coaching

Open Trainingsavond: Zó spreekt jouw lichaam: 8 juli 2020 

In één avond ontdek je hoe je eigen en andermans lichaamstaal een weerspiegeling is van je opvattingen, gevoelens en gedrag. Je leert het snappen en gaat het ervaren.

Waar starten?

Wij bieden een oriëntatieavond aan waar we je de kracht van de non-verbale communicatie laten ervaren. Daarnaast kun je altijd contact met ons opnemen voor advies over de opleidingsrichting.