NON-VERBAAL IMPACT ONDERZOEK

NON-VERBAAL IMPACT ONDERZOEK

Nu eens geen lange praatsessies, pagina’s met vragenlijsten, suggestieve opdrachten en kleur- etiketten. Maar boeiende, leerzame, non-verbale test situaties die je feilloos diepgaand inzicht in jezelf geven. Al onze deelnemers geven aan dat ze na het Non-verbale IMPACT Assessment vierkant achter de conclusies staan. Ook die ze nog nooit eerder hebben gehoord. Ze worden daardoor zelfbewuster, zelfverzekerder, voelen zich gezien en sterk gestimuleerd zich door
te ontwikkelen.

Zonder (in)spanning. Onze conclusies zijn logisch, begrijpelijk, uitlegbaar en praktisch. Vooral je non- verbale communicatie is daarbij onderwerp van onderzoek, die liegt nooit, is dominant in je communicatie en kan je niet verbloemen, goed of fout doen. Geen redenen voor zenuwen of prestatie drang dus.

Leerervaring. Het assessment vormt daardoor een uiterst boeiende leerervaring en levert je een betrouwbare en onweerlegbare beschrijving op van je relevante kwaliteiten en valkuilen. Zo zet het je ontwikkeling en ambities aan. Voor de invulling daarvan geven we je concrete handvaten mee.

Effectief. In anderhalf uur tijd. Meer hoeft niet want je non-verbale communicatie vertelt alles. De methode is een science based analyse van beweging, houding, gezichtsexpressies, stemgebruik en verbale communicatie.

Concreet. Middels het doorlopen van een interview, fysieke testsituaties en reflecties daarop laten we je zien, begrijpen én ervaren hoe je NU in je (professionele) leven staat. Oefeningen die kwaliteiten toetsen die gevraagd worden in je professionele rol: bijvoorbeeld je beïnvloedbaarheid, besluitvaardigheid, doelgerichtheid, je wijze van leiding geven, hoe sensitief je bent, je grenzen aangeeft, samenwerkt, rust of zelfvertrouwen uitstraalt. Maatwerk. Voordat een assessment plaats vindt onderzoeken we uitgebreid je (leer)vraag. Dit antwoord gebruiken wij om de testsituaties voor jou op maat te maken.

Blijvend resultaat. Onze werkwijze activeert het emotionele brein optimaal waardoor het assessment niet alleen een analyse is maar ook een belangrijke leerervaring die een zeer lange termijn effect heeft. En daar hoef je niets voor te doen of voor te bereiden.